به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، پوریا پورسرخ متولد ساعت ۴ صبح روز چهارم تیرماه ۱۳۵۶ در محله جردن تهران میباشد. او فرزند اول خانواده است و دو خواهر و یکبرادر کوچکتر از خود دارد که هر سه نفر انها دانشجو هستند. مادرش معلم زبان است و پدرش بازنشسته شرکت نفت می باشد.
بیشتر بخوانید:
کودکی پوریا پورسرخ
پورسرخ بعد از اخذ مدرک کارشناسی ارشد مدتی را برای کار به خارج از کشور رفت و همزمان به تحصیل هم ادامه داد. وی که دکتری فیزیولوژی گیاهی است قبل از شروع فعالیت هنری در سینما به عنوان خبرنگار در نشریات هنری و اجتماعی از جمله دنیای جوانان مشغول به کار بود و همزمان در یک شرکت تبلیغاتی در دبی نیز فعالیت می کرد.
فعالیت بازیگری پوریا پورسرخ
او پس از آشنایی اتفاقی با آقای لطیفی که در یک میهمانی صورت گرفت برای بازی در مجموعه های ساخت ایشان فرار بزرگ و وفا دعوت شد. پوریا پورسرخ در سال ۱۳۸۵ با بازی در سریال وفا به کارگردانی محمدحسین لطیفی به عنوان چهره ای جدید مطرح شد و پس از آن این مسیر را با ایفای نقش های متنوع و متعدد دیگری ادامه داد.
وی در همین سال با حضور در فیلم روز سوم نامزد بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر شد.
پورسرخ مسیر بازیگری را با بازی در فیلم هایی نظیر آناهیتا ساخته عزیزالله حمیدنژاد، عیار ۱۴ ساخته پرویز شهبازی، روز رستاخیز ساخته احمدرضا درویش ادامه داد.
وی در اولین فیلم سه بُعدی تاریخ سینمای ایران آقای الف علی عطشانی در نقش آقای الف ایفای نقش کرد. پورسرخ به تازگی بازی در طولانی ترین سریال ایرانی با نام کیمیا را به پایان رسانده است.
کیمیا به کارگردانی جواد افشار در ۱۱۰ قسمت ۵۰ دقیقه ای تهیه شده است و از این نظر بعد از سریال نقطه چین، طولانی ترین سریال ایرانی است. این مجموعه تلویزیونی از ۴ مهر ۱۳۹۴ از شبکه دو سیما به روی آنتن رفت و تا ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ پخش آن ادامه داشت.
پورسرخ پس از بازی در سریال کیمیا و بیمار استاندارد در سریال مناسبتی برادر به ایفای نقش پرداخت. برادر به کارگردانی جواد افشار در ایام ماه مبارک رمضان ۹۵ از شبکه دو پخش شد.
پوریا پورسرخ و گلاره عباسی در سریال برادر
حاج کاظم پهلوان مردی خیر و از تجار سرشناس برنج ایران است که با تأکید بر حمایت از تولید ملی، فقط در زمینه تجارت برنج ایرانی فعالیت می کند. او به همراه پسرش مسعود و دخترش مریم که یک روزنامه نگار پر جنب و جوش است، بر ضد واردات قاچاق برنجهای تاریخ گذشته و مسموم به ایران مبارزه می کند. این اقدام باعث دشمنی دلالان و قاچاقچیان این تجارت با وی شده است. دشمنان با اغفال ناصر پسر دیگر او، وارد تجارت سالم حاج کاظم شده و همین امر به وقوع ماجراهایی منجر می شود که…
انتهای پیام/
نظر شما