آموزش آشپزی/ طرز تهیه کباب اسکندر استانبولی

سکندر کباب یکی از غذاهای معروف در استانبول است که از گوشت گوسفندی و راسته تهیه می شود و مانند دونر کباب گوشت ها را بعد از پختن به همراه فلفل و ماست و نان پیتا سرو می کنند. 

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اسکندر کباب یکی از غذاهای معروف در استانبول است که از گوشت گوسفندی و راسته تهیه می شود و مانند دونر کباب گوشت ها را بعد از پختن به همراه فلفل و ماست و نان پیتا سرو می کنند. 

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ دلیل وارفتن کوفته چیست؟

مواد لازم برای تهیه اسکندر کباب

مواد لازم    مقدار
نان پیتا گرد    ۳ عدد
روغن زیتون    ۲ قاشق غذاخوری
گوشت راسته گوسفند    ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط (رنده شده)    ۲ عدد
سیر (رنده شده)    ۱ حبه
زیره سبز     به مقدار لازم
آب     به مقدار لازم
کره    نصف پیمانه
ماست چکیده    ۳ قاشق غذاخوری
نعنا تازه    به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص اسکندر کباب

مواد لازم    مقدار
رب گوجه فرنگی    ۲ قاشق غذاخوری
نمک    به مقدار لازم
فلفل سیاه    به مقدار لازم
روغن زیتون    یک قاشق
اسکندر کباب

برای تهیه اسکندر کباب به روش زیر عمل کنید:

مرحله اول:

گوشت را به‌صورت ورقه‌های نازک برش بزنید.
با بیفتک کوب، گوشت را بکوبید تا ضخامت آن به حدود چهار سانتی‌متر برسد.
پیازها را رنده کنید و سپس آب پیاز را بگیرید.
در یک کاسه آب پیاز، سیر رنده شده، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و زیره سبز را با گوشت ترکیب کنید.
روی کاسه را سلفون بکشید و کاسه را ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.

مرحله دوم:

قبل از تهیه سس اسکندر کباب ابتدا فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
برای تهیه سس مخصوص اسکندر کباب، یک قاشق روغن زیتون را درون ماهیتابه متوسط خوب گرم کنید.
رب گوجه را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
بعد از تفت دادن رب، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
آب را به سس اضافه کرده و سس را هم بزنید تا غلیظ شود.
 

مرحله سوم: 

نان پیتا را به‌صورت مربع‌های سه سانتی‌متر در سه سانتی‌متر ببرید.
نان‌های خرد شده را درون سینی فر به مدت پنج دقیقه قرار دهید.
در حین پخت نان ها را برگردانید تا هر دو طرف نان ها طلایی شوند.
کمی روغن زیتون کف تابه ریخته و ورقه های گوشت را روی شعله زیاد (برای هر طرف حدود ۳ دقیقه) قرار دهید اما بیش از حد گوشت ها را سرخ نکنید.

مرحله چهارم:

در دستور اصلی این غذا گوجه و فلفل دلمه‌ای وجود ندارد؛ اما می‌توانید به‌دلخواه از آن‌ها برای متفاوت کردن طعم غذا استفاده کنید. پس در گوشه تابه گوجه فرنگی و فلفل دلمه را کباب کنید.
نان پیتای تست‌شده را درون یک بشقاب گود بریزید.
گوشت کباب‌شده را روی نان بگذارید.
کره آب‌شده و سس گوجه‌فرنگی را روی گوشت بریزید.
ماست چکیده را به کنار بشقاب اضافه کرده و روی غذا را با نعنا تازه تزیین کنید.

چند نکته کاربردی

رسپی اصلی با نان پیتا می باشد اما می توانید از نان باگت نیز استفاده کنید.
اگر گوشت قرمز دوست ندارید، با سینه مرغ خرد شده این غذای خوشمزه را آماده کنید.
برای آماده کردن سس کباب به‌جای رب گوجه می‌توانید از پوره گوجه استفاده کنید.
برای بخشیدن طعم تند به این غذا مقداری فلفل قرمز به آن اضافه کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1132385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =