آسیب‌های ورزش زیاد برای سلامتی چیست؟

برای ایجاد تناسب اندام، ورزشکاران باید به بدن استرس وارد کنند و سپس از طریق ریکاوری، بدن خود را با شرایط تطبیق دهند از اینرو می توانند استرس بیشتری را در دور بعدی تمرین تحمل کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حفظ میزان معقول استرس و ارتقای ریکاوری برای بهبود عملکرد ورزشکاران و همچنین جلوگیری از آسیب و مشکلات مرتبط با تمرین بیش از حد، ضروری است.

بیشتر بخوانید:

اشتباهات ورزش کردن که به ضرر مفاصل و استخوان هاست

محققان مؤسسه تحقیقات ورزشی دانشگاه بارسلونا، اثرات شدت تمرین بر دوچرخه سواران جاده را از نظر حالات خلقی و ظرفیت آنها برای انطباق با بارهای تمرینی بیشتر مورد بررسی قرار دادند که با استفاده از تغییرات ضربان قلب (HRV) ارزیابی شده است.

این تحقیق، از طریق تجزیه و تحلیل شش هفته‌ای پاسخ پنج دوچرخه‌سوار آماتور جاده در مورد استرس فیزیکی متحمل شده در طول تمرین، انجام شد. صبح روز بعد HRV آنها اندازه گیری و وضعیت خلق و خوی شأن ثبت شد.

محققان استدلال می‌کنند که تغییر در خلق و خو یا HRV، در ورزشکاران روز بعد از تمرین می‌تواند به عنوان شاخصی از شدت تمرین عمل کند و نشان دهد که آیا تمرین کافی بوده یا برای وضعیت فیزیکی ورزشکار بیش از حد شدید بوده است.

این مطالعه مشاهده کرد که هر چه تمرین شدیدتر باشد، خلق و خوی روز بعد کاهش می‌یابد و همچنین HRV کمتر می‌شود.

نتایج به‌دست‌آمده اولین گام در راه‌اندازی یک سیستم نظارتی است که بارهای تمرینی داخلی و خارجی را علاوه بر وضعیت خلقی و تغییرات ضربان قلب ورزشکار در نظر می‌گیرد، و هدف آن کمک به ورزشکاران برای سازگاری با تمرینات خود و جلوگیری از آسیب‌هایی که ممکن است با تمرین بیش از حد همراه باشد.

منبع: ساینس دیلی

انتهای پیام/

کد خبر: 1140920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =