پرونده اسرا با تحویل آخرین جسد اسرائیلی بسته شد

سخنگوی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد که با تحویل آخرین جسد اسرائیلی پرونده اسرا در مرحله اول توافق بسته شد.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، ابوحمزه، سخنگوی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی امروز سه‌شنبه اعلام کرد که این جنبش آخرین جسد اسرائیلی را تحویل رژیم صهیونیستی داد و پرونده آن در این گردان‌ها بسته شد.

سخنگوی سرایا القدس افزود: ما پس از تحویل آخرین جسد اسرائیلی در چهارشنبه گذشته برابر با ۲ دسامبر ۲۰۲۴ در شمال نوار غزه، به عنوان بخشی از یک توافق شرافتمندانه، این پرونده را بستیم.

ابوحمزه اظهار داشت که این گردان‌ها بارها تأکید کرده است که اسرای دشمن جز با تصمیم مقاومت برنمی‌گردند، یا در تابوت برمی‌گردند یا هرگز برنمی‌گردند.

سخنگوی سرایا القدس تأکید کرد که سرایا القدس و دیگر گروه‌های مقاومت به تمام مفاد توافق‌ که برای مرحله اول آتش‌بس و پایان جنگ نسل‌کشی صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین پیش‌بینی شده بود، پایبند بوده‌اند.

ابوحمزه از میانجیگران و ضامنان این توافق خواست که دشمن صهیونیستی را برای اجرای تعهداتش در رابطه با این توافق‌ تحت فشار قرار دهند و نقض‌های مکرر و جنایتکارانه آن را متوقف کنند.

توافق آتش‌بس غزه که فاز اول طرح ۲۰ ماده‌ای دونالد ترامپ شناخته می‌شود در روز جمعه (۱۸مهرماه) بعد از تصویب کابینه رژیم صهیونیستی و عقب نشینی نظامیان این رژیم از بخش هایی از غزه وارد مرحله اجرایی شد. این توافق با میانجی‌گری کشورهای مصر، قطر و ترکیه در شرم‌الشیخ مصر به دست آمد.

فاز اول طرح آتش‌بس ترامپ شامل مفادی از جمله برقراری آتش‌بس فوری، آزادی اسرای اسرائیلی از غزه، نظارت و امنیت و ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1290066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =