هشدار سازمان ملل درباره احتمال اعدام اسرای فلسطینی

کمیسر عالی حقوق‌بشر سازمان ملل متحد نسبت به پیش‌نویس قانون اعدام اسرای فلسطینی هشدار داد و خواستار صرف‌نظر کردن از این قانون شد.

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز؛ «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای از رژیم صهیونیستی خواست از پیشبرد پیش‌نویس قانونی که مجازات اعدام را علیه اسرای فلسطینی در شرایط خاص پیش‌بینی می‌کند، صرف‌نظر کند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، فولکر تورک از مقامات رژیم صهیونیستی خواست در تصمیمات خود برای ارائه لایحه‌هایی که احکام اعدام اجباری و انحصاری علیه فلسطینیان اعمال می‌کند، صرف‌نظر کنند.

وی ضمن هشدار نسبت به اینکه رژیم اشغالگر در سطوح متعدد در حال به چالش کشیدن حقوق بین‌الملل است، تصریح کرد که متن این قوانین پیشنهادی، همراه با اظهارات سیاستمداران اسرائیلی، نشان می‌دهد هدف آن‌ها اجرای این مجازات‌ تنها علیه فلسطینیان است که غالباً پس از محاکماتی ناعادلانه محکوم می‌شوند.

وی ادامه داد، این فرآیند نگرانی‌های جدی نسبت به تبعیض، نقض حقوق دادرسی عادلانه و نقض آشکار حقوق بین‌المللی و حقوق بشردوستانه ایجاد می‌کند.

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل همچنین گفت که محروم‌ کردن فلسطینیان ساکن کرانه باختری و نوار غزه از تضمین‌های درج شده در کنوانسیون چهارم ژنو، به‌مثابه جنایت جنگی است.

فولکر تورک در خاتمه تأکید کرد که سازمان ملل در تمامی شرایط مخالف مجازات اعدام است، زیرا این مجازات با کرامت انسانی سازگار نبوده و خطر اعدام بی‌گناهان را به دنبال دارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1292722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =