برگزاری دوره «مدیریت منابع انسانی و آموزش مهارت‌های نرم مدیران» در دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر

دوره تخصصی «مدیریت منابع انسانی و آموزش مهارت‌های نرم مدیران» با هدف توانمندسازی مدیران و کارشناسان اداری، به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر و با تدریس راضیه زارعی، کوج منابع انسانی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بوشهر؛ دوره آموزشی «مدیریت منابع انسانی و آموزش مهارت‌های نرم ویژه مدیران» با حضور جمعی از مدیران، کارشناسان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد. این دوره با محور توسعه شایستگی‌های فردی و سازمانی مدیران و با تمرکز بر مهارت‌های نرم، در راستای ارتقای بهره‌وری منابع انسانی طراحی و اجرا شد.

حسن مزارعی معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در ابتدای این کارگاه آموزشی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین برنامه‌هایی اظهار کرد: برگزاری دوره‌های مهارتی برای مدیران و کارکنان یکی از اولویت‌های اصلی دانشگاه در مسیر توانمندسازی سرمایه انسانی است. این دوره با هماهنگی‌های انجام‌شده میان معاونت‌های مختلف دانشگاه و با هدف ارتقای سطح نگرش مدیریتی، تقویت مهارت‌های ارتباطی و افزایش کارآمدی مدیران برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر تلاش دارد با برگزاری دوره‌های تخصصی و کاربردی، زمینه رشد حرفه‌ای مدیران را فراهم کند تا بتوانند متناسب با شرایط جدید سازمانی، نقش مؤثرتری در پیشبرد اهداف آموزشی و اداری ایفا کنند.

راضیه زارعی مدرس دوره، با تشریح محورهای آموزشی این نشست گفت: مدیریت منابع انسانی امروز صرفاً به معنای اداره افراد نیست، بلکه تمرکز اصلی آن بر توسعه مهارت‌های نرم، رشد فردی و شکوفایی ظرفیت‌های درونی کارکنان است. مدیر موفق کسی است که بتواند انسان‌ها را به رشد برساند و توانایی‌های بالقوه آن‌ها را به بالفعل تبدیل کند.

وی با تأکید بر نقش خودارزیابی در مسیر توسعه فردی تصریح کرد: در این دوره تلاش خواهد شد با انجام تمرین‌های خودارزیابی، شرکت‌کنندگان با نقاط قوت و ضعف خود آشنا شوند و نگرش واقع‌بینانه‌تری نسبت به سبک مدیریتی خود پیدا کنند.

زارعی یکی از وظایف اصلی مدیران را حل مسئله دانست و افزود: مدیر باید توانایی تحلیل مسائل را داشته باشد و با شناخت صحیح از تیم خود، راهکارهای مؤثر ارائه دهد. بخش مهمی از این فرایند به ذهنیت مدیران بازمی‌گردد؛ اینکه مدیر چه فرض‌هایی درباره اعضای تیم خود دارد و تا چه اندازه از باورهای پنهان و شخصی افراد آگاه است.

وی ادامه داد: انسان‌ها با مجموعه‌ای از باورهای درونی زندگی می‌کنند که بسیاری از آن‌ها نادیده گرفته می‌شود. مدیر نباید صرفاً افراد را مدیریت کند، بلکه باید فرایندها را مدیریت کند تا مسیر رشد، یادگیری و اثربخشی سازمانی هموار شود.

مدرس این دوره در پایان خاطرنشان کرد: مدیریت مبتنی بر فرایند، زمینه‌ساز اعتماد، مسئولیت‌پذیری و مشارکت فعال کارکنان است و می‌تواند سازمان را به سمت پویایی، خلاقیت و بهره‌وری بیشتر سوق دهد.

خبرنگار : علیرضا ایزدی

انتهای خبر/

کد مطلب: 1296517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =