نفس‌های ذخایر استراتژیک نفتی آمریکا به شماره افتاده است

مشاور سابق سیاست خارجی ترامپ با اشاره به استفاده آمریکا از ذخایر استراتژیک نفتی هشدار داد ذخایر موجود ممکن است فقط حدود یک ماه یا حتی کمتر دوام بیاورد.

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، «جورج پاپادوپولوس» مشاور سیاست خارجی اولین دوره مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری ترامپ گفت: «این ذخایر فقط برای دسترسی در مواقع بحرانی شدید مثل جنگ در آمریکا یا سراسر جهان برای مدتی طولانی طراحی شده‌اند.»

پیش از این در ماه مارس، کریس رایت وزیر انرژی ایالات متحده گفته بود که واشنگتن ۱۷۲ میلیون بشکه نفت از ذخایر استراتژیک خود برداشت خواهد کرد و در سال ۲۰۲۷ با ۲۰۰ میلیون بشکه آن را جبران می‌کند. آزادسازی چنین حجمی می‌تواند حدود ۱۲۰ روز طول بکشد.

اسپوتنیک به نقل از پاپادوپولوس گزارش داد که دولت واشنگتن در حال حاضر هیچ علاقه‌ای به طولانی شدن درگیری با ایران بیش از سه ماه ندارد. به نفع ایالات متحده نیست که این جنگ بیش از سه ماه طول بکشد و به همین دلیل است که معتقدم سه ماه در نهایت حداکثر زمانی خواهد بود که ایالات متحده به خود اجازه می‌دهد درگیر این جنگ شود.

او تاکید کرد که طولانی شدن این درگیری برای مدت طولانی‌تر به نفع آمریکا، اروپا یا اسرائیل نخواهد بود، از جمله به دلیل تاثیر بالقوه آن بر وضعیت سیاسی داخلی ایالات متحده پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای.

انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا در سوم نوامبر برگزار خواهد شد.

در ۲۸ فوریه،آمریکا و رژیم صهیونیستی حملاتی را به اهدافی در ایران، از جمله در تهران انجام دادند که باعث خسارت و تلفات غیرنظامیان شد. ایران با حمله به اراضی اشغالی و تأسیسات نظامی ایالات متحده در خاورمیانه پاسخ داد.

در بحبوحه این کارزار نظامی، کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریبا متوقف شده است و شرکت‌های بیمه در حال افزایش حق بیمه و اصلاح شرایط پوششی هستند. تنگه هرمز ۲۰ درصد از جریان جهانی نفت، فرآورده‌های نفتی و گاز طبیعی مایع (LNG) را تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کد مطلب: 1300555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha