عطر گلاب دراک در «شیرازِ جان» پیچید/ برگزاری نخستین رویداد گلاب‌گیریِ سنتی شهر راز

نخستین رویداد گلاب‌گیری سنتی شهر شیراز، صبح روزِ دوشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ هم‌زمان با هفته شیراز، با حضور شهروندان و اعضای مدیریت شهری در مزرعه گل محمدی پارک کوهستانی دراک برگزار شد. این آیین که با هدف زنده‌نگه‌داشتن رسوم کهن و معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی تدارک دیده شده بود، فرصتی را برای تجربه مستقیم چیدن گل‌های محمدی و آشنایی با فرآیند سنتی گلاب‌گیری برای شرکت‌کنندگان فراهم آورد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از فارس؛ صبح روز دوشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، هم‌زمان با هفته شیراز، نخستین رویداد گلاب‌گیری سنتی با همراهی چیدن دسته‌جمعی گل و غنچه محمدی، با حضور شهروندان و اعضای مدیریت شهری شیراز در مزرعه گل محمدی پارک کوهستانی دراک برگزار شد.

این آیین که با هدف زنده‌نگه‌داشتن رسوم کهن و معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی در شیراز تدارک دیده شده بود، فرصتی را برای شرکت‌کنندگان فراهم آورد تا از نزدیک با چیدن گل‌های محمدی و فرآیند سنتی گلاب‌گیری آشنا شوند. خانواده بزرگ مدیریت شهری شیراز نیز در این مراسم حضور یافتند تا ضمن همراهی با شهروندان، بر اهمیت احیای سنت‌های محلی و توسعه گردشگری طبیعی تأکید کنند.

در پایان این مراسم، شرکت‌کنندگان با شور و شوق فراوان به چیدن گل‌ها و غنچه‌های محمدی پرداختند و لحظاتی به‌یادماندنی را در دل باغ‌های دراک رقم زدند.

خبرنگار: نگین علیزاده

انتهای خبر/

کد مطلب: 1305503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha