آموزش آشپزی / طرز تهیه ته چین سبزی پلو ترش

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه ته چین سبزی پلو ترش آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه ته چین سبزی پلو ترش آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ ترفندهایی برای خوشمزه شدن میگو

مواد لازم:

مرغ      750 گرم
سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید)     یک کیلوگرم
 برنج      پنج پیمانه
گرده غوره      نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه      به میزان لازم
پیاز     دو عدد
رب گوجه فرنگی     یک قاشق غذاخوری
زعفران     به میزان لازم
گوجه فرنگی     یک عدد
کرفس     یک شاخه

 طرز تهیه:

برنج را خیس، سبزی را خرد کرده و کنار می‌گذاریم، بعد مرغ را به همراه پیاز،کرفس، نمک و فلفل پخته تا نیم‌پز شود. برنج را آبکش کرده و سبزی را لابه‌لای آن اضافه می‌کنیم. سپس به مرغ نیم‌پز کمی رب تفت داده شده و زعفران زده، کنار می‌گذاریم،  برنج آبکش‌شده را در قابلمه ریخته و مرغ‌ها را روی آن می‌چینیم و روی مرغ‌ها را پیاز خام خلال شده می‌ریزیم. گوجه را هم حلقه کرده و روی آنها می‌گذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره می‌پاشیم و بقیه برنج را اضافه می‌کنیم، اجازه می‌دهیم تا دم بکشد. در انتهای پخت روی برنج روغن یا کره داغ ریخته، برنج را درون ظرف کشیده و مرغ‌ها را روی برنج قرار می‌دهیم و آن را سرو می‌کنیم.

نکته: این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانی‌تری پخته شود تا مرغ کاملا مزه‌دار و ترش شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1133010

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =