آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک مربایی یک عصرانه خوشمزه و خانگی

کیک مربایی یک کیک خوشمزه عصرانه است که می توانید همراه با چای و قهوه سرو کنید. در این مقاله انواع طرز تهیه کیک مربایی را برای شما آماده کرده ایم.

 به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیک مربایی یک کیک عصرانه بسیار خوشمزه و دلپذیر است که می توانید همراه با چای یا قهوه سرو نمایید. کیک مربایی به صورت کلی به سه روش مختلف تهیه می شود:

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه کیک نوتلا با طعمی فوق‌العاده

در روش اولی کیک را با هر دستور دلخواهی می پزید و بعد از سرد شدن به صورت افقی برش زده و بین دو لایه را با مربای دلخواهتان پر میکنید. 

در روش دوم کیک مربایی آب مربا را گرفته و مربای دلخواه را بین دو لایه خمیر کیک قرار میدهید.

در روش سوم هم مربا را روی خمیر کیک می کشید و در فرد می گذارید.  به طور کلی خمیر کیک مربایی باید غلیظ تر است حالت معمولی باشد که مربا هنگام پخت به درون کیک فرو نرود. 

مواد لازم کیک مربایی   

شیر    نصف لیوان
وانیل     نصف قاشق مرباخوری
روغن     ‏ ‏۱‏‎ ‎لیوان
شکر     ‏۱‏‎ ‎لیوان
بیکینگ پودر     ‏۲‏‎ ‎قاشق مرباخوری
تخم مرغ ‏    ۴‏‎ ‎عدد
مربا ‏    ۴‏‎ ‎قاشق غذاخوری
آرد سفید     ‏۲٫۵‏‎ ‎پیمانه

طرز تهیه کیک مربایی 

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 

رغن و شکر را ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

زرده ۳ عدد تخم مرغ را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر هم بزنید. 

سفیده ها را اضافه کرده و هم بزنید. 

شیر ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا کرم سفید و یکدستی شود. 

آر را اضافه کرده و و به آرامی مخلوط نمایید. 

دو سوم خمیر را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید. 

مربا را که قبلا آبش را گرفته اید وسط خمیر بریزید و مابقی خمیر را روی یک تخته باز کنید و روی مربا بگذارید. 

زرده تخم مرغ  چهارم را هم بزنید و با برس روی خمیر بکشید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا بپزد. 

مواد لازم کیک مربایی دو طبقه  

شیر    نصف لیوان
وانیل     نصف قاشق مرباخوری
روغن     ‏ ‏۱‏‎ ‎لیوان
شکر ‏    ۱‏‎ ‎لیوان
بیکینگ پودر ‏    ۲‏‎ ‎قاشق مرباخوری
تخم مرغ      ‏۴‏‎ ‎عدد

مربا ‏    ۴‏‎ ‎قاشق غذاخوری
آرد سفید     ‏۲٫۵‏‎ ‎پیمانه

طرز تهیه کیک مربایی دو طبقه

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.

سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا زمانی که کاملا سفت شده و از کاسه برنگردد.

زرده را با پودر قند و کره هم بزنید تا سفید و کشدار شود. 

سفیده را به زرده اضافه کرده مخلوط کنید. 

آرد ، وانیل و کمی خمیر مایه وآب و نمک را اضافه کرده مخلوط نمایید. 

خمیر را در دو قالب گرد متوسط و هم اندازه که از قبل چرب کرده اید بریزید و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۱ ساعت بپزید و سپس کناری بگذارید سرد شود. 

هسته آلبالوها را جدا کرده و له کنید و با شکر حدود ۲ ساعت بگذارید بماند تا خوب آب بیندازد و سپس روی حرارت بگذارید به جوش آید.

ژلاتین را در کمی آب حل کنید و به آلبالو اضافه کنید و صبر کنید غلیظ شود. 

بعد از این که سرد شد بین دو لایه کیک قرار دید و سپس برش بزنید. 

منبع: نمناک

انتهای پیام/

کد خبر: 1140483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 1 =