افزایش خطر سرطان با کمبود نوعی ویتامین در برنامه غذایی

طبق تحقیقات صورت گرفته توسط متخصصان، اطلاعات جدیدی در مورد ارتباط ویتامین ب و سرطان ارائه شده است که باعث پیشرفت های چشمگیری در این زمینه شده است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دفعه بعدی که تصمیم داشتید برای وعده غذایی خود برنامه بریزید؛ باید مطمئن شوید که عادت غذایی سالمی را در پیش گرفته اید تا به بدن تان آسیبی وارد نشود. یکی از بهترین عادات این است که وعده غذایی را انتخاب کنید که سرشار از فولات و دیگر انواع ویتامین های B باشد.

بیشتر بخوانید:

چگونه ویتامین‌ها را بهتر جذب کنیم؟

اهمیت ویتامین ب و فولات در تغذیه

این ویتامین ها باعث می شوند که شما احساس سلامت و جوانی بیشتری داشته باشید و چنانچه این دو ماده به اندازه کافی در رژیم غذایی تان وجود نداشته باشند، حتی خطر ابتلا به سرطان هم افزایش پیدا می‌ کند.

مواد غذایی سالم

کمبود بعضی از مواد مغذی عاملی برای مشکلات مختلف؛ اعم از مشکلات کروموزومی است که ویتامین های ب جزء این دسته از مواد مغذی محسوب می شوند. کمبود آن ها باعث مشکلات سوخت و ساز، سوء تغذیه و التهابات بدن خواهد شد.

فولات، ویتامین ب ۶ و ویتامین ب۱۲ نقش مهمی در سنتز ویتامین‌ های دیگر در بدن دارند که اگر به اندازه کافی استفاده نشوند، آسیب بدنی اتفاق می افتد و در نهایت منجر به سرطان خواهد شد؛ البته باید مراقب باشید که در مصرف بعضی از ویتامین ها هم زیاده روی نکنید.

به عنوان مثال تحقیقات نشان می دهد که مصرف بیش از حد فولیک اسید می تواند خود عاملی برای سرطان باشد؛ پس حد تعادل را فراموش نکنید و یک رژیم گیاهی مناسب سرشار از ویتامین ب داشته باشید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1144187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =