توهین چهره معروف روسیه به تیم ملی ایران

بازیکن سابق تیم ملی روسیه، با انتقاد تند از عملکرد تیم ملی ایران در دیدار دوستانه اخیر، با ادبیاتی نامناسب اعلام کرد بازیکنان ایرانی"گروهی توریست" بودند که "برای گشت‌وگذار" به ولگوگراد آمده‌ بودند.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ یوری گاوریلوف، بازیکن سابق اسپارتاک و تیم ملی روسیه اظهارات تندی در مورد بازی اخیر ایران مطرح کرد. او با ادبیاتی نامناسب اظهار کرد تیم ایران طوری رفتار کرد که انگار در یک سفر تفریحی است، نه در یک زمین فوتبال!

گاویلوف گفت: اگر تیم ملی ما بازی‌های ملی بیشتری انجام می‌داد، دوست داشتم حریفان بیشتری از این دست ببینم. تیم ایران فقط یک گروه توریست بود! به نظر نمی‌رسد که آنها حتی به فوتبال اهمیت بدهند. چطور اصلاً به جام جهانی راه پیدا کردند؟ من نمی‌فهمم.

او افزود که به نظر می‌رسید بازیکنان ایرانی نه برای بازی، بلکه برای گشت و گذار به ولگوگراد آمده‌اند. او گفت: آنها به ندرت به اینجا می‌آیند؛ اکثر آنها هرگز به روسیه نرفته‌اند. برای آنها، این بیشتر یک سفر بود تا یک مسابقه. اگر آنها برای جام جهانی آماده می‌شوند، این بدترین نوع آماده‌سازی است. تیم‌هایی در این سطح نباید چنین اشتباهاتی مرتکب شوند.

اظهارات او بحث‌های داغی را در میان هواداران فوتبال روسیه برانگیخت. بسیاری با او موافق بودند و مسابقه ایران را بازی دشواری توصیف نکردند.

تیم ملی ایران که اخیرا با شکست از ازبکستان نایب قهرمان کافا شده بود در دیداری دوستانه جمعه ۱۸ مهر برابر روسیه شکست خورد و در دومین دیدار باید سه شنبه برابر تانزانیا به میدان برود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1283487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =