برخی ایده‌های استارتاپی گناباد قابلیت ارائه ملی دارند

نماینده مردم گناباد و بجستان با اشاره به حضور گسترده دانشجویان و جوانان در رویداد استارتاپی «ایده‌های نو»، این رویداد را برای سال نخست، قوی و موفق ارزیابی کرد و از پیگیری معرفی ایده‌های برتر در سطح ملی خبر داد.

هادی محمدپور نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در حاشیه برگزاری رویداد استارتاپی «ایده‌های نو» در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز، با تبریک شب یلدا به‌عنوان یک سنت ماندگار ایرانی، حضور جوانان و دانشجویان در این رویداد را نشانه‌ای از رشد ایده‌های خلاقانه و شکل‌گیری استارتاپ‌ها و شرکت‌های نوپا دانست. وی تأکید کرد که تجربه نشان داده است کار تیمی همواره به نتایج موفق‌تری منجر می‌شود.

نماینده مردم گناباد و بجستان با اشاره به گفت‌وگوها و ارائه‌های انجام‌شده در این رویداد، اظهار کرد: دانشجویان شرکت‌کننده از اعتمادبه‌نفس بالایی برخوردار بودند، دفاع مناسبی از ایده‌های خود داشتند و مشخص بود که مطالعات دقیقی روی طرح‌هایشان انجام داده‌اند.

محمدپور با بیان اینکه حدود ۱۷۰ نفر طی سه روز در این رویداد رقابت کردند، برگزاری آن را نتیجه همکاری دانشگاه‌های گناباد، فرمانداری و مرکز رشد عنوان کرد و افزود: برای سال نخست، این رویداد از نظر سطح اجرا و محتوا، کاری قوی و قابل تقدیر بود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ایده‌های برتر این رویداد به حوزه معاونت رئیس‌جمهور در امور فناوری معرفی خواهد شد و در صورت فراهم شدن شرایط، می‌توان در سال آینده با حضور مسئولان و متخصصان حوزه فناوری، زمینه ارائه برخی از این ایده‌ها را در سطح ملی و حتی فراملی فراهم کرد.

نماینده مردم گناباد و بجستان در پایان با اشاره به جذابیت برخی موضوعات مطرح‌شده، از جمله ایده‌های مرتبط با حوزه سالمندان، از دانشجویان و برگزارکنندگان این رویداد تقدیر کرد و نقش رسانه‌ها در انعکاس این فعالیت‌ها به جامعه را شایسته تشکر دانست.

انتهای پیام/

کد خبر: 1291432

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =