حزب‌الله رکورد زد/ صهیونیست‌ها در دام مقاومت لبنان

مقاومت لبنان طی بیست و چهار ساعت گذشته بیش از 100 عملیات علیه صهیونیست‌ها طراحی و اجرا کرده است.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، حزب الله لبنان اعلام کرد که در جاده الطیبة -القنطرة خودروهای زرهی و نظامیان دشمن اسرائیلی را با بمب‌های کار گذاشته شده هدف قرار داده که تلفاتی در بین آنها به همراه داشته است .

حزب الله همچنین اعلام کرد که رزمندگان این جنبش بمب‌های کار گذاشته شده در مسیر خودروها و نظامیان صهیونیست را در جاده «دیر سریان» در جنوب لبنان منفجر کرده که تلفات قطعی در بین صهیونیست ها ایجاد کرده است.

بر اساس بیانیه های حزب الله که از سوی اعلام الحربی منتشر شده تعداد عملیات‌های حزب‌الله در ۲۴ ساعت گذشته به بیش از ۱۰۰ مورد رسیده است و همچنان این حملات ادامه دارد. این عملیات ها تا لحظه تنظیم این گزارش به ۱۰۳ عملیات رسیده است.

منابع اسرائیلی شلیک تعداد زیادی موشک از طرف خاک لبنان به سمت منطقه الجلیل علیا و فعال‌شدن آژیرهای هشدار خطر در شهرک صهیونیست‌نشین مسکاف‌عام خبر دادند.

حزب‌الله لبنان اعلام کرد که با موشک‌های ویژه دو پایگاه «الیاکیم» و «تیفن» را در شرق شهر اشغالی عکا هدف قرار داده است.

حزب‌الله همچنین از حمله به پایگاه پدافند هوایی «زئیو» در شهر اشغالی حیفا با موشک‌های ویژه خبر داد.

در مناطق مرزی نیز رزمندگان حزب‌الله یک تانک مرکاوای دیگر را با شلیک مستقیم موشک در حد فاصل بلندی‌های «المحیسبات» و «القنطره» در جنوب لبنان هدف قرار دادند.

حزب الله لبنان همچنین از درگیری با نظامیان صهیونیست در فاصله بسیار نزدیک در شهرک الناقوره در جنوب لبنان خبر داد.

حزب‌الله همچنین اعلام کرد که تجمع نظامیان صهیونیست را در شهرک الناقوره هدف حملات پهپادی خود قرار داده است.

منابع خبری گزارش دادند که ارتش رژیم اسرائیل خواستار نیروهای اضافی بیشتر در جبهه درگیری با لبنان شده است.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که حزب الله دست کم ۳۰ موشک به سمت مناطق الجلیل و خلیج حیفا شلیک کرده است .

رسانه‌های اسرائیلی همچنین گزارش دادند: حزب‌الله همزمان منطقه شمالی از زرعیت تا حیفا و الکرمئیل (در فاصله ۲۰ و ۳۵ کیلومتری مرز با لبنان) را هدف حملات خود قرار داد.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که حملات موشکی اخیر از لبنان از شدیدترین حملاتی بوده است که حزب‌الله از آغاز جنگ علیه این رژیم انجام داده است.

در همین ارتباط سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از کشته شدن یک افسر این رژیم در جریان درگیری‌ها در جنوب لبنان خبر داد.

این افسر از گردان ۷۷ وابسته به تیپ زرهی هفتم ارتش اسرائیل بوده است.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1300601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha