لفاظی‌های ترامپ قیمت جهانی حامل‌های انرژی را صعودی می‌کند/ آمریکا چاره‌ای جز خروج از منطقه ندارد

نماینده مردم بوشهر در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر شکست طرح‌های ترامپ برای کنترل مسیرهای دریایی و صادرات انرژی ایران، گفت: برخلاف تصور جبهه مقابل، واکنش بازار به این تهدیدها، رشد صعودی و باورنکردنی قیمت سوخت در سطح جهانی خواهد بود و ترامپ برای جلوگیری از آسیب بیشتر به اقتصاد آمریکا، راهی جز خروج از منطقه و پذیرش مطالبات ایران ندارد.

جعفر پورکبگانی در گفتگو با خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، با اشاره به ادعاهای اخیر ترامپ مبنی بر کنترل مسیرهای انتقال انرژی اظهار داشت: همان‌طور که ترامپ در گذشته در پروژه باز کردن اجباری تنگه هرمز شکست خورد، در طرح جدید خود برای کنترل کشتی‌های حامل انرژی و برخورد با صادرات نفت و ال‌پی‌جی نیز شکست خواهد خورد.

وی افزود: این لفاظی‌ها هیچ پیامد منفی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی نخواهد داشت؛ اما نتیجه مستقیم آن، رشد صعودی و باورنکردنی قیمت حامل‌های انرژی در سطح جهانی است که نشان می‌دهد ترامپ قدرت تحلیل واقعیت‌های اقتصادی را ندارد.

نماینده مردم بوشهر، دیلم و گناوه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه سیاست‌های کلان دریایی ایران توسط امام شهیدمان به دقت ترسیم شده است، تصریح کرد: ما برای هر سناریویی پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده‌ایم و بر اساس منابع غنی و دیدگاه‌های استراتژیک نظام، برخورد لازم را خواهیم کرد که قطعاً مشکلات پی‌درپی برای جبهه مقابل ایجاد می‌کند.

پورکبگانی با رد احتمال تداوم مذاکره در شرایط تهدید خاطرنشان کرد: جبهه مقابل باید بداند که ما آماده مقابله با هرگونه واکنشی هستیم؛ تفاوت ملت ایران با سایر نقاط جهان در این است که در اوج بحران‌ها، به‌جای انفعال، با شعار جنگ جنگ تا پیروزی در صحنه می‌مانند.

وی در پایان یادآور شد: امروز مردم و نیروهای مسلح در کنار یکدیگر برای تحقق هدف مشترکی که امام راحل (ره) فرمودند، یعنی فتح قله‌های کلیدی جهان، هم‌پیمان و پیشگام هستند.

انتهای پیام/

خبرنگار مریم بقایی

کد مطلب: 1302726

برچسب‌ها

وب گردی

وب گردی

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha