جاماندگان کالابرگ چه کنند؟

سخنگوی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه مهلت ثبت‌نام برای دریافت جاماندگان کالابرگ تا ۲۰ فروردین ماه تعیین شده بود، تاکید کرد: افرادی که تا این تاریخ درخواست خود را ثبت کرده‌اند، امکان استفاده از اعتبار سه ماه نخست به همراه اعتبار فروردین را خواهند داشت، اما کسانی که از ۲۰ فروردین و تا دهم اردیبهشت ثبت‌نام کنند، فقط اعتبار همان ماه را می‌گیرند.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، ایمان زنگنه، درباره آخرین آمار مشمولان طرح کالابرگ گفت: بر اساس آمارهای اعلام‌شده، در مجموع حدود ۸۶ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت کشور مشمول دریافت کالابرگ شده‌اند، این در حالی است که تعداد دریافت‌کنندگان یارانه نقدی حدود ۷۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برآورد می‌شود. به عبارت دیگر، دامنه شمول طرح کالابرگ حدود ۱۵ میلیون نفر بیش از جمعیت یارانه‌بگیران نقدی است.

بیشتر بخوانید:

افزایش اعتبار کالابرگ منتفی شد؟

۲۰ فروردین آخرین مهلت ثبت نام جاماندگان بود

وی درباره افراد جامانده از ثبت نام کالابرگ اظهار کرد: مهلت ثبت‌نام برای دریافت کالابرگ یک میلیون تومانی تا ۲۰ فروردین تعیین شده بود و بر اساس این توضیح، افرادی که تا این تاریخ درخواست خود را ثبت کرده‌اند، امکان استفاده از اعتبار سه ماه نخست به همراه اعتبار فروردین را خواهند داشت.

زنگنه خاطرنشان کرد: علاوه بر این، اعتبار کالابرگ مربوط به فروردین نیز تا پایان اردیبهشت‌ماه قابل استفاده خواهد بود؛ لذا افرادی که پس از ۲۰ فروردین و تا دهم اردیبهشت برای دریافت کالابرگ ثبت‌نام کنند، تنها از اعتبار همان ماهی که ثبت‌نام می‌کنند بهره‌مند خواهند شد و دیگر مشمول دریافت اعتبار ماه‌های گذشته نخواهند بود. به بیان دیگر، اعتبار کالابرگ دی، بهمن و اسفند برای این گروه قابل دسترسی نخواهد بود.

تمدید مهلت استفاده از شارژ کالابرگ های قبل تا ۱۴ اردیبهشت

سخنگوی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون همچنین از تمدید مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ خبر داد و گفت: مهلت استفاده از اعتبار سه ماه نخست طرح تا ۱۴ اردیبهشت تمدید شده است، بنابراین افرادی که هنوز از اعتبار دی، بهمن و اسفند سال گذشته استفاده نکرده‌اند، می‌توانند تا این تاریخ برای خرید کالاهای مشمول طرح اقدام کنند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد مطلب: 1303778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha