آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی

در این مزلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه چیز کیک بیسکویتی آشناکنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، چیز کیک در دو نوع پخته و یخچالی تهیه می شود. نوع یخچالی خودش انواع مختلف دارد. با ژله و میوه یا با طعم های مختلف، امروز نوع بیسکویتی آن را با شما به اشتراک قرار می دهیم.

مواد لازم پایه کیک :

 بیسکویت     یک و نیم بسته
کره      ۱۰۰ گرم
 شکر قهوه ای      ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم میانی :

خامه     ۵۰۰ گرم
 شکر      ۱۳۵ گرم
پنیر لبنه     ۲۵۰ گرم
آب لیمو      ۱ قاشق غذاخوری
وانیل شکری     ۱ بسته
بیسکویت شکلاتی خرد شده     یک و نیم لیوان
فندق خرد شده     یک و نیم لیوان

مواد لازم رویه کیک:

خامه فرم گرفته
شکلات خرد شده

طرز تهیه چیزکیک بیسکویتی :

بیسکویت را  همراه شکر  قهوه ای در  غذاساز  ریخته کاملا پودر  کنید.

به آن کره ذوب شده را افزوده سی ثانیه دیگر با دور تند مخلوط کنید. سپس در قالب های یک نفره تقسیم کرده بوسیله پشت قاشق رویش را کاملا صاف کرده فشار دهید تا پرس شود. قالب ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

خامه را بوسیله همزن برقی آنقدر بزنید تا سفت و غلیط شود. (همیشه از خامه قنادی در تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید مگر اینکه در طرز تهیه از خامه صبحانه مصرف شود قید گردد).

در ظرفی جداگانه پنیر لبنه، پودر شکر، آب لیمو و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه مخلوط کنید.

پنیر را به خامه اضافه کرده خوب هم بزنید.

به آن بیسکویت خرد شده و فندق را افزوده بعد از مخلوط کردن تمام مواد، بوسیله قاشق و یا قیف بدون ماسوره در قالب های یک نفره که کف آن را از بیسکویت فرش کرده بودید با این مواد خوشمزه پر کنید. بعد از یک شب در یخچال ماندن کیک های شما آماده است. روی آن را با خامه شکوفه زده شکلات بپاشید و همراه خانواده به شادی صرف کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1118732

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =