چرا بامیه برای دیابتی‌ها توصیه می‌شود؟

معمولاً بیشترین مصرف بامیه برای استفاده از آن ها در سالاد ها و همچنین پخته آن در خورشت می باشد و ساقه آن نیز مصرف صنعتی دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  روغن بامیه نیز حاوی اسید های چرب اشباع نشده می باشد که برای سلامتی فرد بسیار مفید است. مطالعات در سال 1388 نشان می دهد که روغن بامیه برای استفاده در سوخت های بیولوژیکی بسیار مناسب می باشد.

بیشتر بخوانید:

تغییری در پوست دست‌ها که مرتبط به دیابت است

با مصرف بامیه می توان از ابتلا به دیابت ، کلسترول ، آسم و بیماری های کلیوی جلوگیری کرد . بامیه دارای مواد مغذی زیادی است که برای سلامت بدن مفید می باشد.

بامیه به علت داشتن ماده ضدعفونی کننده کرم معده و کرمک را از بین می ‎برد و یکی از ممتازترین مصارف این گیاه، توانایی طبیعی آن در کنترل بیماری دیابت می باشد.

بامیه معمولاً به سرعت تکثیر پیدا می کند و بسیاری از افراد آن را یک سوپر غذا می دانند که باعث کاهش خطر دیابت می شود. دانه و پوست بامیه عوامل ضد دیابتی دارند و نتایج نشان می دهد که بامیه در کاهش جذب گلوکز و کاهش قند خون نقش بسیار مهمی دارد.

تحقیقات و مطالعات زیادی بر روی حیوانات از جمله خرگوش ها انجام شده و محققان دریافتند که عصاره بامیه تاثیرات ضد دیابتی خود را به اثبات می رساند و در طول یک دوره 10 روزه بامیه قند خون را کاهش می دهد و در واقع اثر بامیه از داروهای مخصوص دیابت بالاتر است.

فیبر حلال موجود در این گیاه می تواند نوعی ژل را تشکیل دهد که درون سیستم گوارشی وجود دارد که این ژل مخصوص جذب غذا است.

چربی حلال همچنین از افزایش کلسترول جلوگیری می کند و تحقیقات دیگر نشان داده است افرادی که دچار دیابت هستند و هر شب مقداری بامیه مصرف می کنند و به مرور بیماری شان بهبود پیدا می کند. دانه های بامیه را معمولاً برای افراد دیابتی سوخاری مصرف می کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1151194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 8 =