انفجار یک ساختمان ۸ طبقه در بندرعباس + جزئیات

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با اشاره به صدای انفجاری که دقایقی پیش در برخی محله‌های بندرعباس شنیده شد، گفت: این حادثه مربوط به وقوع انفجار در یک خانه مسکونی در بلوار معلم بندرعباس بوده است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ مهرداد حسن‌زاده اظهار کرد: پس از دریافت گزارش‌های مردمی درباره شنیده شدن صدای مهیب انفجار در برخی نقاط شهر بندرعباس، نیروهای آتش‌نشانی و امدادی به محل حادثه اعزام شدند. عملیات امدادرسانی در محل حادثه آغاز شده و بررسی‌های اولیه در حال انجام است.

به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان در روز شنبه ۱۱ بهمن، وی با تأکید بر لزوم حفظ آرامش شهروندان، افزود: مردم به شایعات و اخبار غیررسمی توجه نکنند و آخرین اطلاعات را صرفاً از طریق منابع رسمی و رسانه‌های معتبر دنبال کنند.

مشاهدات خبرنگار حاکی است این انفجار در یک ساختمان ۸ طبقه در یکی از کوچه‌های بلوار معلم بندرعباس رخ داده است.

انفجار موجب وارد شدن آسیب جدی به طبقات اول تا سوم این ساختمان شده است.

دیگر طبقات این ساختمان و منازل همجوار دچار شکستگی شیشه شده‌اند.

بیش از ۱۰ دستگاه خودرو نیز در مجاورت این ساختمان با شدت‌های متفاوت آسیب دیده‌اند.

هم‌اکنون مسئولین بندرعباس در کنار یگان‌های امدادی و آتش‌نشانی در محل حادثه حاضر و در حال بررسی ابعاد حادثه هستند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1295381

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =