کنایه مدیرعامل پرسپولیس به تاج و استقلال!

مدیرعامل پرسپولیس به احتمال معرفی استقلال به عنوان قهرمان لیگ برتر واکنش نشان داد.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ جلسه سرنوشت‌ساز میان مسئولان فدراسیون فوتبال و مدیران عامل باشگاه‌های لیگ برتری برای تعیین تکلیف ادامه رقابت‌های لیگ برتر از دقایقی دیگر آغاز می‌شود؛ نشستی مهم که می‌تواند به ابهامات موجود درباره سرنوشت فصل جاری پایان دهد و مسیر نهایی مسابقات، از جمله نحوه معرفی قهرمان و نمایندگان ایران در رقابت‌های آسیایی را مشخص کند.

پیمان حدادی پیش از این جلسه در گفتگویی با خبرنگاران در واکنش به اینکه تیم‌های لیگ برتری قصد دارند بر روی قهرمانی استقلال توافق کنند گفت: مگر تیم‌ها می‌توانند قهرمان معرفی کنند؟

او در واکنش به اینکه ممکن است با رای‌گیری این اتفاق رخ بدهد، گفت: اصلا رای‌گیری نیست. اگر قرار است رای‌گیری شود، باید جامعه هواداری هر تیم را در نظر بگیرند. انشالله بعد از جلسه در خدمت‌تان هستم.

این اظهارات در شرایطی از سوی حدادی مطرح می‌شود که مهدی تاج روز جمعه اعلام کرده بود اگر در جلسه باشگاه‌ها بر سر عدم برگزاری ادامه لیگ به توافق برسند، قهرمان و نایب‌قهرمان بر اساس جدول فعلی مشخص خواهند شد؛ اتفاقی که باشگاه پرسپولیس به شدت با آن مخالف است‌.

کد مطلب: 1302224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha