به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، دویماج در استانهای ترک نشین ایران مانند تبریز، قزوین، آذربایجان و زنجان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است. این غذا بهعنوان عصرانه، صبحانه یا میان وعده همراه با میوههای رنگارنگ و خوشطعمی مثل انگور و هندوانه سرو میشود و گزینهای فوقالعاده برای افطار نیز به شمار میآید.
دویماج معمولا در روزهای گرم و طولانی تابستان و برای عصرانه سرو میشود؛ اما شما میتوانید این عصرانه خوشمزه را در هر زمانی از سال درست کنید.
مواد لازم:
نانلواش خشک شده چهار عدد
پنیر تبریز ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
گردو خردشده ۱۰ عدد
آب یا دوغ یک لیوان
سبزی معطر به مقدار لازم
طرز تهیه:
درون کاسه نان خشک (نان اسکو یا لواش خشک تبریزی) را در آن خردکنید و کمی آب یا دوغ روی آن بپاشید و هم بزنید تاکمی نرم شود. نباید نان کاملاً نرم شود.
پنیر را ریز خردکنید و به آن اضافه کنید، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و بعد به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به همه قسمتها برسد. سپس گردو را هم اضافه کنید و مجدد هم بزنید. اگر دوست داشته باشید میتوانید سبزیها معطر هم به آن اضافه و سرو کنید.
دویماج شما آماده است، میتوانید آن را در وعده صبحانه یا عصرانه نوش جانکنید.
انتهای پیام/
نظر شما