آموزش تهیه دویماج آذربایجانی

دویماج یا دیماج یکی از غذاهای محلی و سنتی استان آذربایجان شرقی است که با نان خشک، آب یا دوغ، پنیر، کره، گردوی خرد شده و گاهی پیازچه و خامه درست می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، دویماج در استان‌های ترک نشین ایران مانند تبریز، قزوین، آذربایجان و زنجان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است. این غذا به‌عنوان عصرانه، صبحانه یا میان وعده همراه با میوه‌های رنگارنگ و خوش‌طعمی مثل انگور و هندوانه سرو می‌شود و گزینه‌ای فوق‌العاده برای افطار نیز به شمار می‌آید.

دویماج معمولا در روزهای گرم و طولانی تابستان و برای عصرانه سرو می‌شود؛ اما شما می‌توانید این عصرانه خوشمزه را در هر زمانی از سال درست کنید.

مواد لازم:

نان‌لواش خشک شده چهار عدد

پنیر تبریز  ۲۰۰ گرم

کره  ۱۰۰ گرم

گردو خردشده  ۱۰ عدد

آب یا دوغ  یک لیوان

سبزی معطر  به مقدار لازم

طرز تهیه:

درون کاسه نان خشک (نان اسکو یا لواش خشک تبریزی) را در آن خردکنید و کمی آب یا دوغ روی آن بپاشید و هم بزنید تاکمی نرم شود. نباید نان کاملاً نرم شود.

پنیر را ریز خردکنید و به آن اضافه کنید، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و بعد به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به همه قسمت‌ها برسد. سپس گردو را هم اضافه کنید و مجدد هم بزنید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید سبزی‌ها معطر هم به آن اضافه و سرو کنید.

دویماج شما آماده است، می‌توانید آن را در وعده صبحانه یا عصرانه نوش جان‌کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1104897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =