آموزش آشپزی / طرز تهیه خوراک لوبیا و قارچ

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه خوراک لوبیا و قارچ آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، خوراک لوبیا چیتی یکی از خوراک های معروف ایرانی است که مانند غذاهایی مثل حلیم گندم و عدسی بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود. در ارومیه با لوبیا چیتی خورش درست می کنند که بسیار خوشمزه است. در ادامه با 2 روش پخت خوراک لوبیا چیتی و یک دستور پخت خورش لوبیا چیتی آشنا می شوید.

مواد لازم برای خوراک لوبیا و قارچ :

لوبیا چیتی     2 پیمانه
 پیاز متوسط      1 عدد
 رب گوجه فرنگی      2 قاشق غذاخوری
 قارچ ورقه شده     به مقدار لازم
فلفل، زردچوبه، نمک       به مقدار لازم
 آویشن، پودر پاپریکا     به مقدار لازم
آبلیمو     2 قاشق غذاخوری

 طرزتهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ :

برای طرز تهیه خوراک لوبیا با قارچ، ابتدا در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید کمی تفت بدهید و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

سپس رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و تفت بدهید و بعد لوبیاهایی را که از شب قبل خیس کردید را به آن اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن آب به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا با شعله ی ملایم آرام آرام بپزد.

پس از اینکه لوبیاها پخته شد قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا قارچ ها هم بپزند و بعد از پخته شدن قارچ ها نمک و دارچین و آویشن را به آن ها اضافه کنید در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش خوردن شعله را خاموش کنید.

طرزتهیه خوراک لوبیا

 مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا چیتی :
لوبیا چیتی     2 و نیم پیمانه
گندم شکسته در صورت تمایل     نصف پیمانه
پیاز متوسط     1 عدد
سیب زمینی متوسط     1 عدد
رب گوجه فرنگی     2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم

 طرز تهیه خوراک لوبیا :

لوبیاهای از قبل خیس خورده را به همراه گندم های شکسته داخل قابلمه بریزید و به آن ها آب اضافه کنید و اجازه بدهید لوبیاها کاملا بپزد.

در حین پخت لوبیاها داخل تابه ای روغن بریزید و پیازهای خلالی خرد شده را اضافه کنید و سرخ کنید تا حدی که طلایی شوند و بعد رب را اضافه کنید و سرخ کنید و ادویه را به آن ها اضافه کنید و تفت بدهید و آن ها را به لوبیای نیم پز شده اضافه کنید. و بگذارید همه ی مواد با هم خوب بپزند.

در نیم ساعت پایانی پخت لوبیا سیب زمینی ها را اضافه کنید. و اجازه بدهید همه ی مواد خوراک لوبیا کاملا بپزند و جا بیفتد.

به این دستور می توانید به همراه پیاز قارچ را هم تفت بدهید و به خوراک لوبیا اضافه کنید.

 طرز تهیه خورش لوبیا چیتی :

لوبیا چیتی      150 گرم
 گوشت خورشتی      250 گرم
 بادمجان متوسط      4 عدد
 پیاز درشت     1 عدد
 گوجه فرنگی     2 عدد
 غوره     100 گرم
 سیب زمینی متوسط     2 عدد
 آبغوره تازه     نصف پیمانه
زعفران آبکرده     2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل     2 قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک و فلفل     به مقدار لازم

طرز تهیه خورش لوبیا چیتی ارومیه ای :

برای پخت سریع تر خورش لوبیا چیتی گوشت ها و لوبیاها را به صورت جداگانه بپزید. می توانید مواد را به ترتیب زیر آماده کنید. سپس پیاز را با کمی روغن تفت بدهید سبک که شد گوشت را به آن اضافه کنید. و تفت بدهید و بعد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدهید و لوبیا را جداگانه بپزید و آب آن را خارج کنید و اضافه کنید و تفت بدهید و رب گوجه فرنگی را در صورت تمایل اضافه کنید و تفت بدهید و بعد زعفران و آب را اضافه کنید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید زمانی که مقداری از آب آن کشیده شد غوره ها را اضافه کنید.

بادمجان ها را جدا تفت بدهید بهتر است زیاد سرخ نکنید و بادمجان ها را به خورش اضافه کنید. گوجه ها را حلقه ای خرد کنید و در روغن تفت بدهید تا سبک شوند و در پایان پخت به خورش اضافه کنید و اگر ترشی غوره مناسب نبود آبغوره را به آن اضافه کنید.

سیب زمینی ها را خلالی خرد کنید و سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش بریزید. و با برنج میل کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1114334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =