گرتا تونبرگ: اسرائیل ما را ربود و شکنجه کرد

گرتا تونبرگ، فعال سوئدی که حین حرکت با کاروان صمود به سمت غزه توسط رژیم صهیونیستی دستگیر شد، اعلام کرد که اسرائیل آنها را ربود و شکنجه کرد و آب تمیز در اختیار آنها قرار نداد.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، تونبرگ که به تازگی از زندان‌ رژیم صهیونیستی به کشورش بازگشته، در یک کنفرانس خبری در استکهلم گفت که او و همراهانش توسط ارتش اسرائیل ربوده و شکنجه شدند.

بیشتر بخوانید:

اعضای ناوگان صمود: بازداشتگاه‌های اسرائیل شرایط غیرانسانی داشت

او که حین حرکت با کاروان صمود از طریق دریای مدیترانه به سمت نوار غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی دستگیر شد، افزود که در بازداشت به او آب تمیز داده نشده و سایر بازداشت‌شدگان از داروهای ضروری محروم بوده‌اند.

تونبرگ تاکید کرد: شخصا نمی‌خواهم آنچه را که تحمل کردم به اشتراک بگذارم زیرا نمی‌خواهم تیتر خبرها «گرتا شکنجه شده است» شود، زیرا داستان این نیست. آنچه که ما متحمل شدیم در مقایسه با آنچه مردم غزه روزانه تجربه می‌کنند، قابل قیاس نیست.

تونبرگ عضوی از ناوگان جهانی صمود بود؛ گروهی از کشتی‌ها که سعی داشتند کمک‌های امدادی را به غزه برسانند و توجه را به وضعیت اسفناک آنجا جلب کنند. اکثر ۲.۲ میلیون نفر از ساکنان غزه آواره شدند و سازمان ملل می‌گوید که گرسنگی در آنجا بیداد می‌کند.

تونبرگ به همراه ۴۷۸ نفر دیگر در این ناوگان روز دوشنبه توسط نظامیان رژیم صهیونیستی دستگیر شد.

پیش از این نیز، تونبرگ در تلاشی مشابه برای شکستن محاصره نوار غزه در ماه ژوئن، در دریا توسط نظامیان رژیم صهیونیستی دستگیر شده بود.

فعالان سوئدی روز شنبه گفتند که ماموران امنیتی اسرائیل در طول بازداشت، تونبرگ را هل دادند و وی را مجبور به پوشیدن پرچم اسرائیل کردند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1283038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =