نیروی انسانی متعهد و تجهیزات به روز، عامل امنیت مرزهای کشور است

امیر سرتیپ جهانشاهی با بیان اینکه نیروی انسانی متعهد و تجهیزات به روز، عامل امنیت مرزهای کشور است گفت: حضور یگان‌های متحرک هجومی، واکنش سریع، پهپاد، جنگ‌های الکترونیک و هوانیروز در منطقه سیستان و بلوچستان، علاوه بر حفظ، ارتقا و پایداری تأمین امنیت مرزها را موجب می‌شود .

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ علی جهانشاهی، فرمانده نیروی زمینی ارتش در بازدید از توان رزم یگان‌های این نیرو در مناطق مرزی جنوب شرق و سیستان و بلوچستان به ویژه تیپ‌های ۱۷۷ متحرک هجومی، تیپ ۱۸۸ زرهی، ۲۸۸ زرهی و مرکز آموزش ۰۸ خاش، گفت: نیروی زمینی ارتش بیش از هر زمان دیگری با داشتن نیروی انسانی متعهد و تجهیزات به روز، به صورت شبانه‌روز در منطقه مرزی سیستان و بلوچستان به حفظ و حراست از مرزهای کشور پرداخته است.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی متعهد و تجهیزات به روز، عامل امنیت مرزهای کشور است گفت: حضور یگان‌های متحرک هجومی، واکنش سریع، پهپاد، جنگ‌های الکترونیک و هوانیروز در منطقه سیستان و بلوچستان، علاوه بر حفظ، ارتقا و پایداری تأمین امنیت مرزها را موجب می‌شود.

امیر سرتیپ جهانشاهی با اشاره به اینکه هوشیاری نیروهای مسلح و انسجام بین آنها موجب اقتدار بالای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در منطقه شده است، گفت: همواره و در همه دوره‌ها، مرزهای جمهوری اسلامی ایران مورد تهدید دشمنان نظام بوده، اما حضور یگان‌های قدرتمند نیروی زمینی ارتش، مرزبانی و سپاه پاسداران در منطقه موجب شده تا هیچ‌گونه ناامنی و تهدید احتمالی را شاهد نباشیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش، تاکید کرد: آموزش صحیح در کنار به‌کار گرفتن شیوه‌های نوین رزم، باعث افزایش قدرت و توان نیروی زمینی ارتش شده و همچنین برای دشمنان بازدارندگی ایجاد کرده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: امروز دشمن با عملیات روانی سعی دارد رخنه در بین مردم ایجاد کند اما غافل از اینکه هوشیاری و توان نظامی جمهوری اسلامی ایران موجب ناکامی اندیشه‌های شوم آنها شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1296341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =