انتقاد از عملکرد سازمان همکاری اسلامی در برابر حملات اخیر به کشورهای منطقه

یک وکیل دادگستری با طرح پرسش‌هایی انتقادی، عملکرد سازمان همکاری اسلامی را در قبال حملات نظامی آمریکا و اسرائیل به برخی کشورهای منطقه، از جمله ایران، زیر سؤال برد و خواستار ایجاد سازوکار قضایی مؤثر در این سازمان شد.

به گزارش گروه سیاست ایسکانیوز؛ سکینه‌السادات پاد، وکیل پایه یک دادگستری، در متنی انتقادی خطاب به کشورهای مسلمان، خواستار بازنگری در عملکرد سازمان همکاری اسلامی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین نهادهای بین‌المللی پس از سازمان ملل شد.

وی با اشاره به حملات نظامی اخیر آمریکا و اسرائیل، مدعی شد که برخی کشورهای عضو این سازمان برخلاف اهداف و فلسفه وجودی آن، اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را داده‌اند؛ موضوعی که به گفته او با مفاد اعلامیه اسلامی حقوق بشر نیز در تضاد است.

این حقوقدان همچنین از آنچه «عدم ورود مسئولانه» سازمان همکاری اسلامی به این تحولات خواند، انتقاد کرد و خواستار پاسخگویی این نهاد شد.

پاد در ادامه پیشنهاد داد که یک رکن قضایی کارآمد در چارچوب سازمان همکاری اسلامی ایجاد شود تا به گفته او، امکان رسیدگی به «جنایات» صورت‌گرفته در غزه، لبنان و ایران فراهم شود و کشورهای عضو نیز ملزم به اجرای احکام آن باشند.

وی در پایان از نخبگان و مسئولان کشورهای اسلامی، همچنین رئیس و دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، خواست تا در این مسیر نقش فعال‌تری ایفا کنند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1302706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha