«بابا مهرداد و مانی» در راه شبکه پویا / وقتی عروسک راوی تاریخ می‌شود

مجموعه عروسکی «بابا مهرداد و مانی» با روایتی طنازانه از خاطره‌های تاریخی، به زودی توسط مرکز تولیدات رسانه‌ای امید از شبکه پویا پخش می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، در مجموعه «بابا مهرداد و مانی» هر قصه از سوالات ساده شخصیت «مانی» آغاز می‌شود اما «بابا مهرداد» با پاسخ‌هایش او را به دل خاطره‌هایی عجیب از تاریخ می‌برد. این مجموعه قصد دارد وقایع تاریخی و رخدادهای مهم روز مثل موضوع جنگ را به زبان طنزآمیز و رویکردی داستانی، بازنمایی کند.

به گفته سازندگان، این مجموعه با زبانی ساده روایتی را به تصویر می‌کشد که از مرور صرف تاریخی فراتر رفته و با استفاده از ابزار نمایش عروسکی، ضمن برجسته کردن نقاط عطف تاریخی به ویژه درس‌های آموخته شده از دوران استعمار، مخاطب نوجوان را به تفکر درباره چگونگی پیمودن این مسیر پیشرفت، ترغیب می‌کند. بابا مهرداد و مانی تلاش کرده تا نشان دهد که چگونه روایت‌های تاریخی بر درک ما از هویت و مسیر پیشرفت، تاثیر می‌گذارند.

بر اساس اعلام عوامل تولید «بابا مهرداد و مانی» این مجموعه برای مخاطب کودک و نوجوان مناسب است و محتوای آن شامل روایت‌هایی از روزهای جنگ اخیر نیز می‌شود.

«بابا مهرداد و مانی» در راه شبکه پویا / وقتی عروسک راوی تاریخ می‌شود

انتهای پیام/

کد مطلب: 1306564

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha