به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، «کیک مرغ» هم کیک است و هم غذا، شاید اصلا به همین دلیل است که کوچک و بزرگ عاشقش هستند. یک وعده پیشغذای شیک برای عصرانههای دورهمی و دوستانه یا پیش غذای مهمانیهای رسمی که سفره شما را رنگین و چشمنواز میکند.
کیک مرغ را میتوانید به روشهای مختلفی درست کنید و بسته به سلیقه خود مواد مختلفی در آن بریزید. درصورتیکه میخواهید کیک مرغ رژیمی درست کنید میتوانید سس مایونز را با ماست جایگزین کنید و با استفاده از خیار، شوید، خیار شور، گوجه، ذرت و غیره برای زیباتر کردن سفره خود بهراحتی کیک مرغ را تزیین کنید.
مواد لازم:
سینه مرغ ۲عدد
نان تست یک بسته
تخممرغ ۲ عدد
خیارشور(خردشده) نصف لیوان
گردو یک لیوان
پیازچه، جعفری، تره یک لیوان
ماست پرچرب نصف لیوان
سس مایونز به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا باید سینه مرغ را به همراه ادویه بپزید، بعدازآنکه مرغ بهخوبی پخته شد استخوانهای آن را بهدقت جدا کنید و گوشت مرغ را رشتهرشته کنید یا داخل غذا ساز بریزید و کاملا خردکنید.
تخممرغ آبپز شده را هم خردکنید، سبزیها را شسته و خردکنید و به همراه مایونز، ماست، ادویهها و خیارشور و گردوهای خردشده به تخممرغها افزوده و بهخوبی مخلوطکنید.
اطراف نان تست را جدا کرده و تعدادی را کف ظرف موردنظر بچینید، مقداری از مواد را روی آن پخشکنید و مجددا یکلایه نان روی آن قرار دهید و این کار را به ترتیب انجام دهید تا مواد تمام شود.
روی کیک را با سس مایونز بپوشانید تا مایونز بهصورت لایهای یکدست روی آن پخش شود، کیک مرغ را به مدت حداقل دو ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.
کیک مرغ داغ:
درصورتیکه میخواهید این کیک خوشمزه را بهصورت داغ درست کنید، باید از ساندویچ ساز استفاده کنید.
مواد کیک را هم میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید، مثلا برای کیک مرغ داغ موادی مثل سیبزمینی، قارچ و حتی برنج پخته بسیار مناسب هستند.
بهجای استفاده از ماست هم میتوانید از پنیر ورقهای یا پنیر پیتزا استفاده کنید. پسازاینکه مواد را روی نان تست قراردادید کمی پنیرپیتزا اضافه کنید و لایه دیگر نان را روی مواد فشار دهید، سپس در ساندویچ ساز قرار دهید تا به شکل اسنک پخته شود.در پایان با سس دلخواه نوش جان کنید.
انتهای پیام/
نظر شما