آموزش آشپزی/ تهیه محلبی ؛ پودینگ خوشمزه عربی ترکیه ای

دسرهای عربی و ترکی در دنیا بسیار شناخته شده هستند و طرفداران زیادی دارند یکی از معروف و محبوب ترین آن ها دسر محلبی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محلبی یا مهلبیه یک دسر عربی-ترکی و یکی از انواع پودینگ است که از نظر طعم و دستور تهیه شباهت زیادی به فرنی دارد. این دسر که خواص زیادی مانند رفع سرفه های خشک، رفع یبوست، تقویت قوای جنسی و...دارد، دارای طبع گرم و تر و خون‌ساز می باشد.

شما می‌توانید به راحتی این دسر را با دستوری که در این بخش از آشپزخانه آورده ایم، تهیه کرده و یک تنوع حسابی در صبحانه یا میان‌ وعده‌های اعضای خانواده ایجاد کنید.

مواد لازم برای تهیه دسر محلبیه یا مهلبیه

مواد لازم    میزان لازم
شیر    چهار لیوان
نشاسته ذرت    دو قاشق غذاخوری
آرد    دو قاشق غذاخوری
شکر     100 گرم
وانیل    یک‌چهارم قاشق مرباخوری
خامه     دو قاشق غذاخوری
گلاب    دو قاشق غذاخوری
شکلات سفید یا قهوه ای    60 گرم

طرز تهیه دسر محلبی یا مهلبیه

درون قابلمه ای آرد و نشاسته ذرت و شیر سرد را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
شکر را به مواد بیافزاید و هم بزنید تا آرد باز شده و گلوله گلوله نشود و شکر حل گردد.
مواد درون قابلمه را به طور مرتب هم بزنید و زمانی که مواد شروع به حباب زدن نمود مقداری وانیل بیافزایید.
در این مرحله خامه را نیز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا غلیظ شده و قوام بگیرد.
گلاب را بیافزایید و شعله گاز را خاموش کنید.
شکلات را به دسر اضافه و مواد را مخلوط کنید تا شکلات کاملا ذوب گردد.
دسر را در ظرف مناسبی بریزید و با انواع خلال و میوه‌های مورد علاقه‌تان تزیین و نوش جان کنید.
شما می توانید ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و سپس کمی از دسر را در ظرف ریخته و سپس میوه دلخواهتان را روی دسر بگذارید و دوباره مقداری از دسر را روی آن بریزید و چند ساعتی در یخچال قرار دهید، بعد از گذشت چندین ساعت دسر را از قالب خارج کرده و در پودر نارگیل بغلطانید و تزئین کرده و نوش جان نمایید.
نکات مهم
غلظت دسر باید مانند فرنی باشد.
این دسر را به صورت گرم و سرد می‌توانید میل کنید.
اگر می خواهید رنگ دسرتان سفید نباشد، به جای شکلات سفید از شکلات قهوه‌ای استفاده کنید.
به جای خامه صبحانه می توانید از 1 قاشق غذاخوری کرم شانتی (همان پودر خامه که با شیر مخلوط می‌شود) استفاده کنید.
برای جلوگیری از گلوله نشدن آرد حتما از شیر سرد استفاده کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1154660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 1 =