آموزش آشپزی/ طرز تهیه فلافل آبادانی بدون نخود

فلافل آبادانی بدون نخود جایگزینی خوشمزه و مغذی برای فلافل سنتی است، این نوع فلافل برای افرادی که به نخود حساسیت دارند یا به دنبال تنوع در رژیم غذایی خود هستند مناسب است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دستور تهیه فلافل بدون خیساندن نخود مناسب وقت‌هایی است که هوس پخت فلافل کرده اید و از طرفی هم نمی‌خواهید با استفاده از نخود خیس نخورده، گوارش خود را دچار مشکل کنید؛ اینجاست که آموزش فلافل به روشی که در ادامه خواهید خواند، فوق العاده برایتان کاربردی خواهد بود.

بیشتر بخوانید؛

آموزش آشپزی/ پخت ۵ غذای سریع با نخود

مواد لازم فلافل آبادانی بدون نخود

دال عدس ۲۵۰ گرم
آرد سوخاری ۱۰۰گرم
سیر ۳ حبه
پیاز یک عدد متوسط
جعفری و تلخون ۵۰ گرم
سیب زمینی یک عدد متوسط

ادویه فلافل شامل نمک، فلفل، پودر انبه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خمیر فلافل پفکی با دال عدس

این دستور تهیه، یکی از ساده‌ترین‌ها در لیست فلافل خانگی است که برای شروع آن ابتدا باید دال عدس ها را داخل آب گرم به مدت ۶ الی ۷ ساعت بخیسانیم.

در مرحله بعد، دال عدس های خیس خورده را داخل غذا ساز ریخته و همراه سایر مواد اولیه، همچون پیاز، سیب زمینی، سبزی ها که شامل جعفری و تلخون بود، سیر و ادویه ها را اضافه کرده و کاملا میکس می‌کنیم.

بعد از میکس شدن مواد، آرد سوخاری را اضافه کرده و بعد از ترکیب مواد با آرد سوخاری، کمی استراحت می‌دهیم تا مواد به اصطلاح به خورد هم بروند.

خمیر فلافل شما آماده است؛ میتوانید با فلافل زن یا هر قالب در دسترس دیگر آن را شکل داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.

منبع: نمناک

انتهای پیام/

کد خبر: 1231697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =