آموزش آشپزی/ طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون

ساندویچ از غذاهایی است که کودکان به آن علاقه خاصی دارند، مخصوصا اگر شکل ساندویچ اشتها برانگیز باشد. ساندویچ سالاد مرغ و ترخون از آن دسته است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ساندویچ از غذاهایی است که کودکان به آن علاقه خاصی دارند، مخصوصا اگر شکل ساندویچ اشتها برانگیز باشد. در این دستور غذایی می خواهیم ساندویچی سالم و سرشار از مواد مغذی را به شما آموزش دهیم، مطمئن باشید آنقدر از طعم آن استقبال می شود که به یکی از غذاهای ثابت در برنامه غذایی تان تبدیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی/ طرز تهیه کباب اسکندر استانبولی

طرز تهیه ساندویچ سالاد مرغ و ترخون

مواد لازم:

دو فنجان سینه مرغ خرد شده و بدون استخوان و پوست ( پخته توصیه می شود مرغ ها دودی باشند تا طعم ساندویچ بهتر شود )

یک دوم فنجان مایونز

یک سوم فنجان کرفس که خوب خرد شده باشد

یک چهارم فنجان ماست ساده یونانی

سه قاشق غذاخوری ترخون تازه و خرد شده

دو قاشق غذا خوری آب لیموی تازه

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

۴ برگ بزرگ کاهو

۸ قطعه نان تست سبوس دارد

۸ برش گوجه فرنگی

روش آماده سازی:

۱. ۷ مورد اول در لیست مواد لازم را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید، و خوب بهم بزنید.

۲. برگ های کاهو را بین ۴ قطعه نان تقسیم کنید، و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کردید قرار دهید.

۳. سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه ی دیگر نان تست. ساندویچ شما آماده است

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

کد خبر: 1132628

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =