نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد

همزمان با سیصد و نود و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، نام ۲۲ معبر در پایتخت با حداکثر آراء موافق تغییر کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ همزمان با سیصد و نود و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، اعضای شورا نام ۲۲ معبر را در چهار منطقه تغییر دادند.

بر این اساس در منطقه ۲ نام کوچه جدید الاحداث حدفاصل خیابان آزاده غربی و خیابان طرشت شمالی به نام شیهد سید احمد محمودی و کوچه مختار حدفاصل خیابان طرشت شمالی و خیابان باغ کاج به نام شهیدان سید رضا و سید مرتضی هوشمند حسینی تغییر کرد.

در منطقه ۱۵ نام خیابان اول در شهرک سجادیه به نام سرلشکر شهید علیرضا باقری، کوچه بیستم در خیابان شهید فاضل بجستانی به نام شهید محمدعلی حسینی، کوجه فاقد نام در خیابان خاوران به نام شهید احمد عبدی، کوچه مدرسه در خیابان سید جوادی به نام شهید محمدمهدی فلاح، میدان دوم شهرک سجادیه به نام شهید علیرضا عادبی، میدان فاقد نام در شهرک سجادیه به نام شهید علی اکبر رجب زاده، کوچه گلستان ۲ در خیابان نبرد جنوبی به نام شهید شهید محمد اقبالی، کوچه گلستان ۱۵ در خیابان نبرد جنوبی به نام شهید محمدامیر مهدی، کوچه شهریور غربی در مشیریه به نام شهید هومن غیاثوند، خیابان خوزستان شرقی به نام شهید علیرضا جهانشاهی، کوچه ششم شرقی در خیابان اعظم به نام شهید محمدجواد الوندی، کوچه خرداد غربی در مشیریه به نام شهید فرهاد حدادیان پور، کوچه نجار جماعت در خاوران به نام شهید علی رمضان پور صفایی، کوچه فاقد نام در خیابان خاوران به نام شهید غلامرضا روستایی و کوچه دوم در خیابان ابومسلم خراسانی به نام شهید محسن دریاباری نامگذاری شد.

براساس گزارش سایت شهر، همچنین در منطقه ۱۹ نام کوچه فاقد نام در نعمت آباد به نام شهید فرامرز حسین زاده و خیابان چکاوک در خانی آباد نو به نام شهید مهدی لاله و در منطقه ۲۱ خیابان ششم در بزرگراه شهید لشگری به نام شهید محمدحسین قاسمی، کوچه سی و یکم در تهرانسر به نام شهید جلال حیدری و خیابان آلاله در تهرانسر به نام شهید محمدرضا لاجوردی تغییر یافت.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1297981

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =