آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ ماش ؛ سوپ مقوی و خوشمزه برای روزهای سرد

سوپ ماش نوعی سوپ گیاهی و بسیار خوشمزه است که به دلیل داشتن ماش در ترکیباتش بسیار مقوی است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ سوپ یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون سرو می‌شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به‌خصوص وعده شام باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می‌توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ شیر متفاوت و خوشمزه مناسب پاییز

سوپ ماش سوپی بسیار مقوی و خوشمزه است که دستور پخت آسانی دارد. ماش که دانه خوراکی بسیار مقوی و سالمی است از مواد اصلی این سوپ محسوب می‌شود. اگر دوست دارید برای روزهای سرد پاییز یک کاسه سوپ گرم و خوشمزه در منزل بخورید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ ماش خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ ماش
ماش: ۲۵۰ گرم
پیاز درشت: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
جو پرک: ۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قتشق غذاخوری
قارچ: ۵ عدد
جعفری خرد شده: ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۲ عدد
قرص استاک مرغ: ۲ عدد
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ ماش

آموزش آشپزی / طرز تهیه سوپ ماش ؛ سوپ مقوی و خوشمزه برای روزهای سرد

برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا ماش را که از قبل خیس داده‌اید، همراه با دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا ماش بپزد.

در این فاصله پیاز را رنده کنید و همراه با مقداری روغن زیتون یا روغن ساده داخل قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز تفت بدهید تا پیاز سرخ شود.

حالا سیر رنده شده را همراه با نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و پاپریکا اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت بدهید.

در مرحله بعد گوجه فرنگی‌ها را رنده یا پوره کنید و به قابلمه سوپ اضافه کنید و یک دقیقه با مواد دیگر تفت بدهید.

حالا جو پرک را که از قبل خیس داده‌اید، اضافه کنید و هم بزنید و قرص‌های استاک را با دو لیوان آب جوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید.

درب قابلمه را ببندید تا جو با حرارت کم بپزد.

نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بعد ماش پخته را به قابلمه سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

درب قابلمه را ببندید تا سوپ کم کم بجوشد.

۱۵ دقیقه بعد قارچ خرد شده را اضافه کنید و بگذارید سوپ با قارچ ۲۰ دقیقه بجوشد و در آخر جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید.

قبل از سرو، آب لیمو ترش را توی سوپ بریزید، سپس سوپ را داخل ظرف سرو بکشید و نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1284675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =