پزشکیان: ۲.۵ میلیارد دلار به توسعه کریدورها اختصاص دادیم

رئیس جمهور گفت: برای نخستین بار دو و نیم میلیارد دلار سرمایه برای توسعه کریدورها مشخص کردیم و اختصاص دادیم.

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، مسعود پزشکیان صبح امروز در دیدار با فعالان اقتصادی استان گلستان که در استانداری گلستان برگزار شد، اظهار کرد: مردم ایران با حماسه ای که خلق کردند ثابت کردند فریب بلندگوهای دشمن را نمی‌خورند و ما مسوولان بار سنگینی برای خدمت به مردم بر دوش داریم.

وی ادامه داد: از خداوند می‌خواهم که کمک کند تا شرمنده مردم نشویم، ما نه دنبال پول و مقامیم و نه دنبال شهرتیم بلکه دنبال خدمت به مردم هستیم تا مشکلات مردم را حل کنیم.

رئیس جمهور گفت: ما تا انرژی نداشته باشیم، توسعه معنی ندارد و تا زمانی که نتوانیم انرژی مورد نیاز تولیدکنندگان و کارخانه‌ها را تامین کنیم اقتصاد و تولید معنی پیدا نمی‌کند.

پزشکیان بیان کرد: در آغاز زمستان به ما اعلام کردند ذخایر سوخت ما در منابع، یک میلیارد و 200 میلیون لیتر بوده و ما بیشتر از 4 هزار میلیارد لیتر برای سپری کردن زمستان ذخیره سوخت نیاز داشتیم.

وی اضافه کرد: مجبور شدیم برای تراز شدن مصرف و ذخیره، مجبور شدیم پارسال در زمستان تعطیلی‌ها را اعمال کنیم و امسال با کارهای انجام شده، ذخایر مورد نیاز را تامین کردیم و بیش از سه و نیم میلیارد لیتر ذخایر لازم را تامین کردیم.

پزشکیان بیان کرد: از سوی دیگر تولید نیروگاه‌های سیکل ترکیبی و پنل‌های خورشیدی را افزایش دادیم و میزان زیادی از تولیدهای رمز ارز غیرمجاز را کشف و متوقف کردیم که 2 هزار مگاوات در این بخش کشف و به چرخه تولید انرژی برگشت.

وی اضافه کرد: مردم کمک کردند و بیش از 3 هزار مگاوات در مصرف برق صرفه‌جویی کردند که در بهبود این شرایط بسیار کمک کننده بودده است.

رئیس جمهور کشورمان بیان کرد: باید به سمتی برویم که مصرف اجاق گاز و بخاری را به سمت مصرف انرژی برق پیش ببریم و این سیاستی است که در پیش گرفتیم و در حال تجمیع آن هستیم.

پزشکیان بیان کرد: در تلاش هستیم بتوانیم تولید پنل خورشیدی را در کشور توسعه دهیم و می‌توانیم به سمتی برویم که در رابطه با نوع بهره‌وری در انرژی بهترین در جهان باشیم.

وی در خصوص موضوع توسعه کریدورها، اضافه کرد: برای نخستین بار 2 و نیم میلیارد دلار سرمایه برای توسعه کریدورها مشخص کردیم و اختصاص دادیم.

رئیس جمهور کشورمان بیان کرد: در تلاش هستیم بخش خصوصی را نیز در این حوزه وارد عرصه کنیم که شنبه سمیناری را وزارت راه و شهرسازی تدبیر کرده تا در بخش حمل و نقل و زیرساخت‌ها از توان بخش خصوصی استفاده کنیم.

پزشکیان گفت: دستور داده‌ایم که تمام قوانین و مقرراتی که مانع این مسیر است را حذف کنیم.

وی با اشاره به تولید 4 هزار مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی در کشور در دولت چهاردهم افزود: من از مسیر روند اجرای نیروگاه‌های خورشیدی راضی نیستم اما تلاش‌ها قابل قدردانی است اما انتظار من بسیار بیشتر است.
رئیس جمهور گفت: متاسفانه سال گذشته و امسال میزان بارش باران کم بوده که باعث شده کسری تولید انرژی در بخش بر آبی را شاهد باشیم.

پزشکیان گفت: مردم کمک کنند و پشت بام ها را تبدیل به نیروگاه خورشیدی کنند و با نصب پنل خورشیدی به دولت و خودشان در تامین انرژی کمک کنند.

وی اضافه کرد: در تلاش هستیم که صنعت را با تولید برق از طریق نیروی خورشید هماهنگ کنیم و بجای استفاده از گاز در تولید برق از انرژی خورشیدی در تولید برق استفاده کنیم.

رئیس جمهور بیان کرد: در موضوع ارز انتقادها را قبول داریم و می‌پذیریم کشاورزان ما همیشه ضرر می‌کردند و سیاست‌های ارزی در تولید محصولات کشاورزی مشکل ایجاد کرده بود.

پزشکیان گفت: ما آمدیم و این حذف ارز ترجیحی را از نهاده‌ها حذف کردیم تا مشکلات حل شود و کارگروهی تشکیل دادیم و اختیارات را به آن کارگروه واگذار کردیم تا به سرعت مشکلات حل شود و تا امروز اقداماتی انجام شده و باید بازهم بنشینیم و در حل گلایه‌ها چاره‌ اندیشی کنیم.

وی اضافه کرد: برخی اختیارات به استانداران تفویض شده و آماده‌ایم اگر اختیار دیگری نیاز است را به استانداران تفویض کنیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اختیارات ویژه‌ای به استانداران گلستان، مازندران و گیلان واگذار شده و بسیاری از مشکلات در همین استان قابل حل است.

پزشکیان گفت: استانداران محترم شمالی با شما فعالان اقتصادی با همدیگر همفکری کنید و هر راه حلی که می‌شود در نظر بگیرید تا مشکلات واردات حل شود.

وی اضافه کرد: ما به هیچ وجه از حرف رک و صادقانه مردم فرار نمی‌کنیم بلکه از حرف صادقانه و رک استقبال می‌کنیم و ما اینجا نیامده‌ایم تا مشکل ایجاد کنیم بلکه آمده‌ایم مشکلات را حل کنیم.

رئیس جمهور گفت: همانگونه که مردم در میدان حاضر شدند بی‌انصافی است من مسوول نیز به کمک مردم نیایم.

وی افزود: من قولی نمی‌دهم که اجرایی کنم، نمایندگان مردم در مجلس، رئیس جمهور و روحانیت به گونه‌ای صحبت می‌کنند که توقع را افزایش می‌دهند و متاسفانه همین وعده‌هایی که اجرایی نمی‌شود باعث می‌شود مردم به خیابان بیایند و یگویند دارید و نمی‌دهید.

پزشکیان بیان کرد: در تلاش هستیم که بتوانیم تمام شهرهای استان تهران را از طریق صنعت ریلی به هم وصل کنیم و ما باید به سرعت توسعه کشور را اجرایی کنیم اما دوست نداریم وعده‌ای بدهیم که عملی نشود و به مردم دروغ بگوییم.

پزشکیان بیان کرد: از همان ابتدا گفتم که استانداران رئیس جمهور استان هستند و من با شما هیچ فرقی ندارم و هر کدام از شماها نیز می‌توانید در این جایگاه قرار بگیرید و معنی این حرف این است همه استان‌ها افرادی را دارند که می‌توانند برای حل مشکلات جامعه راه حل در نظر بگیرند و با کمک هم اجرایی کنند.

وی با اشاره به اهمیت توجه به منابع آب زیرزمینی گفت: همه ما باید برای این موضوع چاره اندیشی کنیم و به فکر آینده باشیم، اگر آب نداشته باشیم چگونه می‌خواهیم توسعه تولید و زیرساخت و زندگی را داشته باشیم.
رئیس جمهور گفت: تا زمانی که تصور بر این است که باید تهران پول بدهد تا کار کنیم، هیچ اموری پیش نمی‌رود.

وی افزود: با کمک مردم 4 هزار مدرسه را ساختیم و پول هم نداشتیم و تا پایان سال به بیش از 7 هزار مدرسه خواهد رسید و مشارکت مردم و مشاکرت بخش خصوصی همه چیز را حل خواهد کرد.

رئیس جمهور گفت: ما در تهران تلاش می‌کنیم هر چه منابع داریم عادلانه تقسیم کنیم اما فکر نکنید منابع بسیار زیادی داریم؛ متکی شدن به این منابع ما را به هدف نمی‌رساند.

کد خبر: 1296656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =