اسلامی: ۲۰ رادیودارو در فاز تحقیقات داریم 

رییس سازمان انرژی اتمی گفت که علاوه بر ۷۰ رادیودارو، تولید ۲۰ رادیوداروی دیگر را در فاز تحقیقات در دستور کار داریم. 

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ «محمد اسلامی» روز دوشنبه در سخنانی در مراسم رونمایی از دستاوردهای هسته‌ای در نمایشگاه بین‌المللی تهران گفت: در سازمان انرژی اتمی با عنایت ویژه رهبری نماد موفق زنده نگه داشتن چرخه خلاقیت و نوآوری است که تبدیل ایده به محصول در کوتاه‌ترین زمان انجام می‌شود.

وی گفت: سال ۱۴۰۲ در همین نمایشگاه اعلام کردیم پنجاه رادیودارو داریم و امروز ۷۰ رادیوداروی تولیدی داریم و ۲۰ رادیوداروی دیگر در فاز تحقیقات هستند.

اسلامی افزود: با بیش از ۴۵ دانشگاه کشور تفاهم فعال داریم و امروز با دانشگاه سبزوار تفاهم نامه‌ای را امضا کردیم برای همکاری علمی ‌و پژوهشی با سازمان انرژی اتمی.

انتهای پیام/

کد خبر: 1290769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =