به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز در نطق پیش از دستور خود با تبریک فرار رسیدن روز دانشجو گفت: دانشجویان در تاریخ معاصر ایران، رهبران اجتماعی مبارزه با سلطهگران و مستبدان بودند و در این زمینه نه تنها مقلد دیگران نبودند که خود راه را به دیگر آحاد جامعه نیز نشان میدادند.
وی ادامه داد: نظام سلطه و در راس آن آمریکا از دانشجوی ایرانی کینه و عداوت تاریخی در دل دارد چرا که دانشجوی ایرانی یک تنه در مقابل تاراج آنها ایستاد، سینه سپر کرد و به شهادت رسید تا ملت ایران به این آگاهی تاریخی دست یابد که دموکراسی و توسعه از لوله تفنگ نظام سلطه خارج نخواهد شد و پیشرفت و امنیت پایدار جز با اتکا به نیروی خود بنیاد ملت ایران حاصل نخواهد شد.
رئیس مجلس بیان کرد؛ یاد و خاطره سه شهید عزیز حادثه شانزدهم آذر و سایر شهدای دانشجو به ویژه شهدای دوران دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه را گرامی میدارم.
آزمایش موفقیت آمیز پرتاب موشکهای با برد بیش از طول خلیج فارس بسیار مسرتبخش بود
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: بابت برگزاری موفقیتآمیز رزمایش بزرگ اقتدار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با نام مبارک شهید محمد ناظری در خلیج همیشگی فارس، جزایر نازعات و تنگه هرمز به دریادلان نیروی دریایی سپاه خداقوت میگویم. موشکهای به کار گرفته شده در این رزمایش با دقت به اهداف تعیین شده اصابت کردند.
وی ادامه داد: آزمایش موفقیت آمیز پرتاب موشکهای دقیق و موثر با برد بیش از طول خلیج فارس که حاصل تلاش نخبگان ایرانیست نیز برای ملت ایران بسیار مسرت بخش بود.
اعاهای بیپایه و اساس بیانیه شورای همکاری خلیج فارس را به شدت محکوم میکنیم
رئیس مجلس همچنین تاکید کرد: همچنین ادعاهای بیپایه و اساسی که مجددا در بیانیه اخیر شورای همکاری خلیج فارس در خصوص جزایر ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی مطرح شده است را به شدت و با قاطعیت محکوم میکنیم.
وی اضافه کرد: این ادعاهای بی اساس و مضحک که عموما با تحریک کشورهای دیگر بیان می شود، با اصل احترام به تمامیت ارضی کشورها و حسن همجواری در تعارض است.
اراده ملت ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود و جزایر ایرانی خلیج فارس را آزمایش نکنید
قالیباف تاکید کرد: توصیه ما به همسایگان این است که اراده ملت ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود و جزایر ایرانی خلیج فارس که پاره تن ایران هستند را آزمایش نکنند. ما همواره به دنبال ایجاد ثبات و گسترش صلح و احترام به اصول حسن همجواری هستیم و از همسایگان نیز همین انتظار می رود.
وی افزود: از دولت هم انتظار میرود در لایحه بودجه سال آینده توجه ویژه ای به تأمین اعتبار و فراهم سازی مقدمات اجرای مادهی ۶۱ قانون برنامهی هفتم پیشرفت کشور برای توسعه جزایر ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی داشته باشد.
تمام امکانات برای آمادهسازی تیم ملی فوتبال تدارک دیده شود
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: با توجه به مشخص شدن قرعه تیم ملی ایران در مسابقات جام جهانی فوتبال و با توجه به اهتمام ویژه رئیس جمهور در این خصوص، ضروری است تمام امکانات برای آماده سازی همه جانبه و حرفهای تیم ملی به ویژه برگزاری بازیهای دوستانه با تیمهای با کیفیت بر اساس خواست و صلاحدید کادر فنی تدارک دیده شود؛ با آرزوی موفقیت برای تیم ملی در مسابقات پیش رو.
انتهای پیام/
نظر شما